Mercedes SLK slučajno na internetu

Bez autora
Dec 06 2010

Slučajno ili namerno, na internetu se pojavio video u kojem je kompletno predstavljen novi “mercedes SLK”, iako je premijera najavljena za januar i Salon u Detroitu. U pitanju je TV reklama napravljena za francusko tržište, koja u potpunosti otkriva dizajn novog SLK sa dvodelnim metalnim krovom.Takođe, predstavljen je i niz novotarija poput inteligentnog sistema svetala, “magic sky” sistema koji reguliše prozirnost panoramskog stakla, “komand” sistema za pristup internetu...

Mercedes SLK slučajno na internetuSlučajno ili namerno, na internetu se pojavio video u kojem je kompletno predstavljen novi “mercedes SLK”, iako je premijera najavljena za januar i Salon u Detroitu.

U pitanju je TV reklama napravljena za francusko tržište, koja u potpunosti otkriva dizajn novog SLK sa dvodelnim metalnim krovom.

Takođe, predstavljen je i niz novotarija poput inteligentnog sistema svetala, “magic sky” sistema koji reguliše prozirnost panoramskog stakla, “komand” sistema za pristup internetu...

Ulazni “mercedes SKL” pokretaće 1,8-litarski CGI benzinac sa 204 konjske snage, a u ponudi su i 2,4-litarski CDI sa takođe 204 KS i 3,5-litarski V6 snage 306 KS. Pod haubom AMG verzije trebalo bi da se nalazi bi-turbo V8 sa 470 KS, mada se pominje i snažnija verzija sa 544 KS.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik